Filtreler

İndirim!

MSI PULSE 15 Intel Core i7 13700H 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB 15.6 İNÇ FHD 144Hz

45.799,9947.899,99

Oyun ve iş görevleri için dengeli bir dizüstü bilgisayar seçerken kafanızı yormak istemiyor musunuz? MSI Pulse 15’e daha yakından bakmaya değer. Cihaz iyi düşünülmüş bir donanıma sahiptir: Intel Core i7-13700H ve NVIDIA GeForce RTX 3060, modern AAA başarılarını yüksek grafik ayarlarında çalıştırmanıza olanak tanır. Çekici kasa tasarımı, iyi düşünülmüş yazılım ve yüksek Hz’li ekran kullanıcı konforunu artırır.

Stok kodu: NNN0000005 Kategoriler: , Etiketler: ,

Açıklama

MSI PULSE 15

Güçlü bir bilgisayarın montajı zahmetli bir iştir ve kesinlikle ucuz değildir, çünkü sistem birimi uygun çevre birimleri gerektirir. Oyun dizüstü bilgisayarlarında da durum belirsizdir: performans, rahatlık ve fiyat arasında en uygun dengeyi bulmak kolay değildir. Ancak mükemmel bir seçenek zaten mevcut: MSI Pulse 15. Şimdi size bu modelin neden ilginç olduğunu anlatacağız.

Dengeli demir

MSI Pulse 15, yetkin bir yapılandırmaya sahiptir: içine bir Intel Core i7-13700H CPU ve 6 GB GDDR6 video belleğine sahip bir mobil RTX 3060 yerleştirilmiştir. 1080p’de “maksimum ayarlarda” oyun oynamak için seçim en uygunudur. RTX 3050’ye sahip dizüstü bilgisayarların önümüzdeki birkaç yıl boyunca performans rezervi yoktur ve RTX 3070 tabanlı iyi bir dizüstü bilgisayarın maliyeti önemli miktarda olacaktır. Pulse 15’in başka konfigürasyonları da var, ancak bu, AAA oyunlarının hızlı başlatılmasını, rahat video oluşturmayı ve prensip olarak taşınabilir bir PC’ye yüklenebilecek yoğun kaynak gerektiren görevlerde güvenli çalışmayı garanti eder. RTX 3060’lı bir MSI cihazının sahibi, ışın izleme ve NVIDIA DLSS kenar yumuşatma dahil tüm görüntü geliştirme teknolojilerine erişebilir.

Kopyamızdaki RAM 16 GB LPDDR4 tipidir (çift kanallı) ve yerleşik katı hal sürücünün hacmi 512 GB’dir. İstenirse RAM boyutunu 64 GB’a kadar artırabilir, ayrıca boş bir yuvaya ek bir SSD takabilirsiniz. Bağlantı arayüzleri de sıralıdır: USB Tip-C, üç adet USB Tip-A, 4K destekli HDMI, bir kulaklık ve mikrofon girişi ve bir RJ45 bağlantı noktası vardır.

Biçim ve içeriğin uyumu

MSI Pulse 15, birçok oyun çözümünün suçlu olduğu kasıtlı kitsch ve beceriksiz açısallıktan yoksundur. Cihazın tasarımı kısa ve öz olsa da, oyun kökenleri açıkça belli: açıkça tanımlanmış kenarlar, arka panelde altıgen bir desen, tam renkli arka aydınlatma ve kasanın titanyum grisi kaplaması. Tasarım konsepti “ölçülü fütürizm” olarak tanımlanabilir. İmza niteliğindeki ejderha logosu bile arka panelin rengine boyanmıştır ve düz ve kavisli çizgilerin kombinasyonu, uzay aracı ekipmanıyla çağrışımları çağrıştırmaktadır.

Soğutma

Bir oyun makinesi için bileşenlerin yüksek kalitede soğutulması konusu son derece önemlidir. Eğer sistem sık sık aşırı ısınıyorsa fps düşüşleri ve tıkanmalar kaçınılmazdır. Bu, dizüstü bilgisayarın hızlı bir şekilde arızalanmasına neden olabilir. Bu nedenle üreticiler soğutma sistemine daha fazla önem veriyor ancak yine de tüm markalar bunu verimli bir şekilde uygulamayı başaramıyor.

Tescilli MSI Cooler Boost 5 sistemi burada kullanılıyor.Koz kartları, çapı artırılmış altı ısı borusunun yanı sıra CPU ve GPU için kendi termal arayüzlerine sahip ayrı termal modüllerdir. Tüm bunlar Pulse 15’in maksimum yük altında bile istikrarlı çalışmasına katkıda bulunur: Artan ısınma endişesi olmadan Cyberpunk 2077’yi oynatabilir, 4K video oluşturabilir veya emülatörleri çalıştırabilirsiniz. Üstelik gürültü rahatsız edici bir seviyeyi geçmiyor.

Ekran

Dizüstü bilgisayar, yenileme hızı 144 Hz olan bir ekranla donatılmıştı. Oyunlarda hızlı matris, anlık karakter hareketleri, fırlatmalar ve taklalar sırasındaki döngüleri ortadan kaldırır, rakibinizi silah zoruyla daha doğru bir şekilde yönlendirmenize ve düşman saldırılarını zamanında engellemenize olanak tanır. Matris mat olduğundan yoğun ağ korsanlığı sırasında parlama ve ışık konusunda endişelenmenize gerek yok. Klasik diyagonal 15,6 inçtir, resim çözünürlüğü Full HD’dir. Modelin başka modifikasyonları da mevcuttur: örneğin 165 Hz ekranlı ve WQHD çözünürlüklü (2560×1440 piksel) bir sürümü seçebilirsiniz.

Markalı yazılım

MSI, yüksek kaliteli oyun donanımının yanı sıra kullanışlı yazılımlar da üretiyor. Yerleşik MSI Center uygulaması çoğu sistem parametresini kontrol etmenize olanak tanır. Böylece görüntüyü ekranda görüntüleyebilir, fotoğrafları “akıllı etiketlere göre sıralayabilir, belirli oyunlar ve programlar için ayarları optimize edebilir, oyun kaydedebilir ve pil ömrünü uzatmak için Battery Master ön ayarını kullanabilirsiniz. Yazılım, tam renkli klavyeyi esnek bir şekilde kontrol etmenize ve animasyonunu ihtiyaçlarınıza göre özelleştirmenize olanak tanıyan MSI Light yardımcı programını içerir. Ayrıca BlueStacks ile ortaklaşa geliştirilen bir MSI App Player da bulunmaktadır. Mobil oyunları kaliteli bir şekilde çalıştırabiliyor ve kablosuz gamepad üzerinden kontrol gibi ek seçenekleri de destekliyor.

Ek bilgi

Ağırlık 2,3 kg
Boyutlar 259 × 359 × 26,9 cm
Üretici firma

Bilgisayar tipi

işlemci markası

İşlemci (CPU)

işlemci modeli (CPU)

İşlemci çekirdeği sayısı

Laptop ekran kartı üreticisi

EKRAN KARTI (GPU)

Video belleği kapasitesi

rastgele erişim belleği (RAM)

Ekran köşegeni

Dizüstü laptoplar ekran tipi

Ekran çözünürlüğü laptoplar

Ekran yenileme oranı

Işletim sistemi OS

SSD disk kapasitesi

,

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“MSI PULSE 15 Intel Core i7 13700H 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB 15.6 İNÇ FHD 144Hz” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir